Antic Daró és una empresa de referència dedicada a la venda, restauració i reparació de rellotges. La nostra empresa ofereix una àmplia oferta de serveis, així com un assessorament personal i professional sobre tot el referent al món dels rellotges antics.

Gràcies a la nostra experiència aconseguim que cada rellotge esdevingui una peça única, una antiguitat que funcioni com si l’acabés d’estrenar.

Així, el nostre servei de restauració li permetrà tornar a reviure qualsevol tipus de rellotge. Mitjançant la combinació de l’artesania dels antics mestres rellotgers amb l’eficàcia de les noves tecnologies aconseguim una restauració òptima de totes les peces, que es construeixen de nou –fent les peces a mà- si estan malmeses. Les restauracions es tracten minuciosament, efectuant un repàs complet en tots els casos.

Si vostè compra un rellotge a Antic Daró no s’endurà tan sols una peça inigualable, sinó que comptarà amb un assessorament especialitzat i un servei personalitzat post-venda excel·lent.

També oferim una garantia de fins a 10 anys en els mecanismes i, evidentment, el transport i instal·lació a domicili per part dels mateixos rellotgers.

Recuperar els rellotges dels seus avis o comprar-ne un d’original ben semblant resultarà un privilegi per al client que entri a Antic Daró.

El nostre objectiu és clar: procurar clients contents i mantenir els vells clients, que premien eficàcia amb confiança.

Rellotgería Antic Daró